Aktuális

Kedves Szakdolgozat/Diplomavédő Hallgatók!

A Földrajzi Intézet szakdolgozati és diplomamunka védési beosztását tanszékenként itt találják:
Természeti-és Környezetföldrajzi Tanszék:
2017. június 12. 8 óra
Turizmus Tanszék:
2017. június 6. 8 óra, C/IV. Prinz terem
2017. június 6. 8 óra, Szabó Pál Zoltán terem
Térképészeti és Geoinformatikai Tanszék:
2017. június 12. 8 óra
Társadalomföldrajzi és Urbanisztikai Tanszék:
2017. június 7. 10 óra
Politikai Földrajzi, Fejlődési és Regionális Tanulmányok Tanszéke:
2017. június 7. 9 óra
Földtani és Meteorológiai Tanszék:
2017. június 28. 8 óra
A dolgozatukból készült prezentációk bemutatására 10 perc áll rendelkezésükre, így a kérdések felvetésével/megválaszolásával együtt 15 perces beosztással kerülnek sorra, természetesen előfordulnak kisebb csúszások. Idő közben még történhetnek változtatások a sorrendben. Fél órával a kezdés előtt kérjük megjelenésüket a megadott termeknél, hogy a ppt-k feltöltése időben megtörténhessen. Az elégtelen dolgozatokat nem őrizzük meg, ezeket már a védés előtt át lehet venni a C/IV 405 szoba titkárságán. Az összes többi dolgozat pedig a védés végeztével kerül vissza Önökhöz és csak a CD-ket őrizzük meg a könyvtár számára.

Frissült a tanári zárószigorlat tételsora

Kedves Hallgatók! Frissült a tanári zárószigorlat tételsora. A tanári zárószigorlat tételsor elérhető a linkre kattintva.

Kedves Szakdolgozat/Diplomavédő Hallgatók!

A Földrajzi Intézet szakdolgozati és diplomamunka védési beosztását tanszékenként itt találják:
Térképészeti és Geoinformatikai tanszék, Természeti-és Környezetföldrajzi Tanszék:
2016. június 7. 8:00
Társadalomföldrajzi és Urbanisztikai Tanszék:
2016. június 6. 8:00
2016. június 7. 8:00
Politikai Földrajzi és Területfejlesztési Tanszék:
2016. június 6. 8:00
Földtani és Meteorológiai Tanszék:
2016. június 23. 8:00
Turizmus Tanszék:
2016. június 7. 8:00
A dolgozatukból készült prezentációk bemutatására 10 perc áll rendelkezésükre, így a kérdések felvetésével/megválaszolásával együtt 15 perces beosztással kerülnek sorra, természetesen előfordulnak kisebb csúszások. Idő közben még történhetnek változtatások a sorrendben. 7.30 órakor kérjük megjelenésüket a megadott termeknél, hogy a ppt-k feltöltése időben megtörténhessen. Az elégtelen dolgozatokat nem őrizzük meg, ezeket már a védés előtt át lehet venni a C/IV 405 szoba titkárságán. Az összes többi dolgozat pedig a védés végeztével kerül vissza Önökhöz és csak a CD-ket őrizzük meg a könyvtár számára.

Kedves Végzős Hallgatók!

2016. április 27. 12:00

Néhány fontos előzetes információval szolgálunk:
- A szakdolgozatokat/diplomamunkákat továbbra is két példányban, valamint elektronikusan, cd-n kell leadni. Könnyítésképpen az egyik példánynak kell csak feketébe kötött, "ünnepélyes" külsőt kapnia, a másik példány készülhet egyszerű spirálkötéssel.
- A beérkezett diplomamunkákat a témavezető és egy az intézet által kijelölt opponens bírálja. Munkatársaink igyekeznek a bírálatokat minél hamarabb elkészíteni, és visszajuttatni Hozzátok még a védés előtt, de erre várhatóan csak 2-3 nappal a védés előtt kerül majd sor sokszor.
A szakdolgozatok/diplomamunkák védésére a földrajzos képzéseken június 6. és 10. között kerül sor tanszékenként. Pontos dátumot a szakdolgozatok beérkezte után tudunk mondani.
A záróvizsgákhoz a hallgatók beosztását a TO végzi. Záróvizsgák június 22.(földrajz bsc) és június 23. (geográfus msc, földtudományi szakon, ahol ez egyben a szakdolgozat védésének napja is, valamint a környezettudományi/környezettani képzéseken) lesznek.

Kedves Hallgatók!

A Földrajzi Intézet Tanácsa 2014. január 15-i ülésén elfogadta a Földtudományok BSc szak záróvizsga tételeit, valamint a szakdolgozati követelményrendszereket.

Felkerült a honlapra az "Útmutató a szakdolgozat készítéséhez Geográfus BSc hallgatók számára" című dokumentum. Letölthető itt.

Felkerült a honlapra az "Útmutató a diplomamunka készítéséhez Geográfus mesterszakos hallgatók számára" című dokumentum. Letölthető itt.