Hírarchivum

GIS day a PTE-n 2021

2021. november 8.

A Pécsi Tudományegyetem Földrajzi és Földtudományi Intézete 2021-ben is megrendezi a GIS day konferenciát, melyen idén is érdekes előadásokkal várunk minden érdeklődőt... »

A Pécsi Tudományegyetem Földrajzi és Földtudományi Intézetének Ázsia Központja társintézményekkel közösen 2021. november 19-én, a Magyar Tudomány Napjához kapcsolódva rendezi a "Magyarok Dél-Ázsiában" című konferenciát. Az egynapos fórum délelőtti plenáris ülésén hat, tudományos fokozattal rendelkező, előzetesen felkért kutató tart egy-egy 30 perces előadást. Az MTA Pécsi Területi Bizottsága Székházában sorra kerülő esemény délutáni szekcióiban fiatal kutatók, doktoranduszok számára is biztosítanak bemutatkozási lehetőséget... »

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS kutatói munkakör betöltésére a KRTK RKI Dunántúli Tudományos Osztályán.. »

A Magyar Mérnöki Kamara Környezetvédelmi Tagozata pályázatot írt ki Környezetvédelmi Műszaki Felsőoktatási Díj és a Környezetvédelmi Diplomadíj kategóriákban... »

Álláslehetőség

2021. október 8.

A Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság (7623 Pécs, Köztársaság tér 7.) felvételt hirdet monitoring referens (vízrajz) munkakörbe... »

CEEPUS pályázatok

2021. október 7.

A tavaszi félévre (2022. február 1. – 2022. augusztus 31.) szóló, a CEEPUS hálózatok keretében megvalósítandó egyéni mobilitási pályázatok feltöltésének határideje: 2021. október 31. (éjfél). Az aktuális ki- és beutazási szabályok, elérhetők a TKA honlapján magyarul és angolul. A kiutazók számára javasolt, hogy fizikai mobilitás megvalósítására nyújtsák be a pályázatukat, és a járványhelyzet alakulásának függvényében, szükség esetén ütemezzék át, vagy módosítsák virtuális/hibrid formára (amely fogadó országokban ez lehetséges), a fogadó intézménnyel és nemzeti irodával egyeztetve... »

A Szlovák Köztársaság a mobilitás ösztönzése érdekében új pályázatot hirdet tanulmányi, kutatói, művészeti és előadási ösztöndíj benyújtására a 2021/2022-es tanévre... »

Felhívás!

2021. augusztus 3.

A Földtudományok Doktori Iskola PhD-pótfelvételit hirdet a 2021/2022 tanévre!.. »

2021/2022-es tanévben is lehetőséget kínálunk minden alap-, mester- és osztatlan diplomával rendelkező számára, hogy részt vehessen a PTE TTK Földrajzi és Földtudományi Intézet szervezésében megvalósuló 2 féléves „Geoinformatikai szakasszisztens” szakirányú továbbképzésen... »

A Magyar Földrajzi Társaság július 2-án, Gödöllőn tartott 145. közgyűlésén, Dr. Dövényi Zoltán a Földrajzi és Földtudományi Intézet professzora kimagasló kutató munkássága elismeréseképpen Lóczy Lajos-érmben, míg Dr. M. Császár Zsuzsa egyetemi docens a földrajz területén végzett szakmódszertani, oktató és kutató munkássága elismeréseképpen Pro Geographia oklevélben részesült. Gratulálunk!.. »

Július 2-án Gödöllőn zajlott le a Magyar Földrajzi Társaság 145. közgyűlése, ahol a tagság Dr. Lóczy Dénest, a Földrajzi és Földtudományi Intézet professzorát választotta meg a Társaság új elnökének. Gratulálunk és jó munkát kívánunk!.. »

Kérjük szíves segítségüket az alábbi, oktatói mobilitással kapcsolatos hazai kutatásban.
Kérjük, szánjanak 15 percet a lenti linken elérhető kérőív kitöltésére. Köszönjük szépen együttműködésüket és támogatásukat... »

Az Azerbajdzsáni Köztársaság az államközi ösztöndíjprogram keretein belül 10 ösztöndíjas helyet biztosít magyar állampolgárok számára alap-, mester-és doktori képzésre azerbajdzsáni felsőoktatási intézményekben a 2021/2022-es tanévre. A képzés nyelve azeri, angol vagy orosz... »

A CEEPUS nemzetközi mobilitási pályázatok őszi félévre történő benyújtási határideje 2021. június 15. (éjfél)... »

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az alábbi, hallgatóknak és oktatóknak szóló külföldi ösztöndíjakat... »

Felhívás!

2021. május 12.

A Földtudományok Doktori Iskola PhD-felvételit hirdet a 2021/2022 tanévre!.. »

2019 őszén pattant ki a gondolat a PTE TTK Földrajzi és Földtudományi Intézet munkatársainak fejéből, hogy szükség lenne egy olyan földrajzi oktatási segédanyagra, amely olvasmányos, izgalmas, sokak által ismert helyszíneken játszódik, és felkelti a diákok érdeklődését. Az intézet oktatói közül jó néhányan rajonganak a filmekért, a tudományos-fantasztikus történetekért, így kézenfekvőnek tűnt, hogy a Star Wars bolygók szolgáljanak helyszínként a történetben. A sci-fikben, fantasy történetekben jártas 16 PTE TTK munkatárs és két külső szakértő egy esztendő alatt, közösen készítette el a kyber kristályokat kereső fejvadász 12 fejezetből álló történetét. A Star Wars filmekből vett helyszínek tökéletes hátteret adnak a hagyományos földrajz oktatásban tárgyalt témakörökhöz... »

A #pecsifoldrajz #pecsIGEO 2021-ben is csatlakozik a nemzetközi FÖLD NAPJA programsorozathoz. Ezen a napon szeretnénk rávilágítani azokra a kérdéskörökre, amelyek aktuálisan foglalkoztatják az embereket. Tesszük mindezt rendhagyó módon, #pecsifoldrajzosan: virtuális túrák, online játék, színes bemutatók, gondolatébresztő előadások keretében. Tarts velünk ezen a különleges napon: 2021. április 22-én 16 órától MS TEAMS-ben... »

2021 tavaszán is folytatódik a Nők nehezített pályán online rendezvénysorozat. Ezúttal kerekasztal-beszélgetésre invitálunk Benneteket, ahol Regényi Lilla állandó moderátorunk vendégei lesznek: Rumpler Éva biológus, Czirok Lili geofizikus (szeizmológus) és András Eszter angol-földrajz szakos tanárjelölt. Mi a közös a három Hölgy pályájában? Miért választották a természettudományos pályát, illetve annak egy szeletét? Hogyan látják a magukat öt esztendő múlva és mi motiválja őket? Ezekre a kérdésekre is választ kapunk 2021. április 14-én 17 órától MS TEAMS-ben. A TI kérdéseitekre is kíváncsiak vagyunk, így kapcsolódjatok be a beszélgetésbe, várunk szeretettel!!!.. »

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Földrajzi és Földtudományi Intézete csatlakozik a Földrajz Éjszakája eseményéhez... »

HunGeoContest 2021

2021. március 22.

A HunGeoContest döntőjében a legjobb tíz versenyző méri össze tudását az olimpiai csapatba való bejutásért! Döntő időpont: 2021. április 9-10. (péntek-szombat)... »

Víz Világnapja 2021

2021. március 21.

Máricus 22-e a Víz Világnapja, ebből az alkalomból minden évben igyekszünk egy kis színt is csempészni a mindennapokba. Az idei esztendőben újragondoltuk a víz körforgásának szemléltetését és valóban színekkel és fényekkel fűszerezve igyekeztünk jól értelmezhető módon megmutatni: a #pecsIGEO így látja és így láttatja éltető erőnket, a vizet... »

ÖSZTÖNDÍJ-PÁLYÁZAT alap-és mesterképzésen tanulóknak, illetve PhD-hallgatók a "Fenntartható Agrárium" szlogennel... »

Külföldi tapasztalatszerzés? Megismerni új embereket és új kultúrákat? Belekóstolni a külföldi egyetemisták életébe? Mindannyiunk fejében többször is felmerül az egyetemi tanulmányok közben menni vagy maradni? Mikor és hová? Rövidebb vagy hosszabb időre?.. »

A Földtudományok Doktori Iskola Természetföldrajzi szemináriumsorozatán belül szeptember 25-én megemlékezett Dr. Barczi Attila pedológus-tájökológusról, a gödöllői Szent István Egyetem nemrég elhunyt docenséről. Attila korábban a PTE-n is vendégoktató volt. Az ülésen Dr. Novák Tibor József, a Debreceni Egyetem docense tartott előadást az antropogén talajokról... »

Intézeti Könyvtár újra nyitva

2020. szeptember 21.

Az Intézeti Könyvtár újra megnyitja kapuját és várja a látogatóit... »

Felhívás!

2020. augusztus 10.

A Földtudományok Doktori Iskola PhD-pótfelvételit hirdet a 2020/2020 tanévre! Jelentkezési időszak: 2020.08.20-31. További információk a honlapon!.. »

A PTE Természettudományi Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kiss Kinga doktori szigorlatára... »

A PTE Természettudományi Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kovács Gyöngyi nyilvános doktori vitájára... »

Felhívás!

2020. május 4.

A Földtudományok Doktori Iskola PhD-felvételit hirdet a 2020/2020 tanévre! Jelentkezési határidő: 2020.05.22. 23:59.. »

A CEEPUS GEOREGNET keretében lehetőség van nyári egyetemen való részvételre, mely a horvátországi Zadar és környékének fejlesztésével, kihívásaival és lehetőségeivel foglalkozik... »

Summer School

2020. január 21.

A SYStem, egy talajrendszertanos oktatási Erasmus projekt keretében lehetőség van nyári egyetemen való részvételre a Lengyelországi University of Torun jóvoltából... »

Figyelem!

2020. január 13.

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola felvételit hirdet a 2019/2020-as tanév tavaszi félévétől induló képzésére. Jelentkezési határidő: 2020. január 15. További információk itt... »

A PTE TTK Természettudományi Doktori és Habilitációs Tanácsa valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sass Enikő nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2019. december 4.

2019. december 4-én 12:00 órakor kerül sor Dr. Pirisi Gábor habilitációs előadásaira a C/V/I. teremben... »

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Földrajzi és Földtudományi Intézet Földtani és Meteorológiai Tanszéke az EFOP-3.4.4-16-2017-00004 pályázat keretében a Szentágothai Szakkollégium Tehetségpont támogatásával középiskolai pályázatot hirdet Nagy István Országos Földtudományi Pályázat címmel. .. »

A Központi CEEPUS Iroda honlapján megnyílt a lehetőség a 2020/2021-es tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok feltöltésére és benyújtására... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Józsa Edina nyilvános doktori vitájára. Az értekezés címe: "Globális digitális magasságmodellek geomorfometriai alkalmazása részben automatizált geomorfológiai térképezésre". A disszertáció és a tézis elérhető a linkre kattintva... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Nezdei Csilla nyilvános doktori vitájára. Az értekezés címe: "A Balaton Kiemelt Üdülőkörzet piachelyeinek vizsgálata, különös tekintettel a térségfejlesztési hatásokra". A disszertáció és a tézis elérhető a linkre kattintva... »

Nem minden só evaporit!

2019. november 3.

“A só és a metán párhuzamos keletkezése” címmel 2019. november 8-án 10:00-kor a PTE TTK Prinz termében Dr. Unger Zoltán tart előadást. .. »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Schmeller Gabriella nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Bartha Dániel doktori szigorlatára... »

A Pécsi Tudományegyetem Földrajzi és Földtudományi Intézete 2019-ben 7. alkalommal rendezi meg a GIS day konferenciát, melyen idén is érdekes előadásokkal, vetélkedővel és értékes nyereményekkel várunk minden érdeklődőt. A szervezők egész napos programsorozattal várják a hallgatóságot a PTE Vargha Damján konferenciatermébe. A program részét képezik az állami és piaci szférából érkező térinformatikai szakemberek előadásai. A témák a GIS számtalan felhasználási lehetőségére hoznak példát... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Zagyi Nándor munkahelyi vitájára. Az értekezés címe: "A nemiarány-eltolódás társadalmi és területi jellegzetességei Indiában"... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tütünkov-Hrisztov Jordán nyilvános doktori vitájára... »

Erasmus exchange program

2019. július 15.

The International Relations Office at the University of Salzburg is pleased to be able to offer students of our Erasmus partner universities the opportunity to complete a traineeship placement within the Erasmus exchange programme... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Somogyi Bence nyilvános doktori vitájára... »

2019-ben második alkalommal szervezi meg Budapesten angol nyelvű tudományos és innovációs versenyét a berlini Falling Walls Alapítvány. A Falling Walls Lab kiváló lehetőséget nyújt hallgatók, akadémikusok, vállalkozók, és más szakmabeliek számára, hogy mindössze 3 percben megosszák kutatómunkájukat, üzleti modelljüket, innovatív projektjüket vagy ötletüket társaik, és egy válogatott üzleti és akadémiai szakemberekből álló zsűri előtt. A legkiválóbb előadók lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a Falling Walls Lab Döntőn és a Falling Walls Konferencián Berlinben, melynek költségeit a Falling Walls Lab Foundation és a hazai szervezők állják... »

A freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS tagországok bármely akkreditált felsőoktatási intézményéhez, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A freemover pályázatokat a rendelkezésre álló hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok... »

DAAD pályázati felhívás

2019. június 24.

A DAAD német-magyar projektalapú kutatócsere program pályázati felhívást tesz közzé 2020-2021-es évre, felsőoktatási intézmények és kutatóintézetek kutatócsoportjai között megvalósuló tudományos együttműködés elősegítésére... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tvrtko Josip Čelan nyilvános doktori vitájára... »

Minden hallgatónak 10 perc áll rendelkezésre szakdologozatának/diplomamunkájának ppt formában történő bemutatására. Kérünk minden kedves hallgatót, hogy a védés kezdése előtt fél órával megjelenni szíveskedjen a megadott helyszínen, hogy a ppt-k időben feltöltésre kerüljenek.

2019. június 25., 8.00
A/521
Elnök: Dr. Gyenizse Péter
Tagok: Dr. Pirkhoffer Ervin, Halmai Ákos
Jegyzőkönyv-vezető: Dobre Bernadett

.. »

Szakdolgozat védés Bsc

2019. június 18.

Minden hallgatónak 10 perc áll rendelkezésre szakdologozatának/diplomamunkájának ppt formában történő bemutatására. Kérünk minden kedves hallgatót, hogy a védés kezdése előtt fél órával megjelenni szíveskedjen a megadott helyszínen, hogy a ppt-k időben feltöltésre kerüljenek.

2019. június 25., 8.00
E/332
Elnök: Dr. Lóczy Dénes
Tagok: Dr. Gálosi-Kovács Bernadett, Dr. Nagyváradi László, Máté Éva
Jegyzőkönyv-vezető: Széligné Zóka Krisztina

.. »

Álláslehetőség

2019. június 17.

A Tempus Közalapítvány Felsőoktatási egysége pályázati referens kollégát keres államközi programok végrehajtásához távol-keleti, eurázsiai, közel-keleti és észak-afrikai országok vonatkozásában, valamint 2 fő pályázati referens munkatársat a Campus Mundi program végrehajtására... »

Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpont pályázatot hirdet Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpont Talajtani és Agrokémiai Intézet tudományos segédmunkatárs munkakör betöltésére. .. »

Időpont: 2019. május 31. 13 óra A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Schmeller Gabriella munkahelyi vitájára. Az értekezés címe: "Stratocumulus felhőben lejátszódó szulfátképződés modellezése csatolt bin kémiai és mikrofizikai sémával". A tézis elérhető a linkre kattintva. Helyszín: Pécsi Tudományegyetem TTK, Szabó Pál Zoltán terem Minden érdeklődőt szeretettel várunk!.. »

Időpont: 2019. május 28., 12:00 A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Józsa Edina munkahelyi vitájára. Az értekezés címe: "Globális digitális magasságmodellek összehasonlító vizsgálata és geomorfometriai alkalmazhatósága". Helyszín: Pécsi Tudományegyetem TTK, Prinz terem Minden érdeklődőt szeretettel várunk!.. »

Időpont: 2019. május 28. 12 óra
A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Zagyi Nándor doktori szigorlatára.
Helyszín: PTE TTK Szabó Pál Zoltán terem
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!.. »

A CEEPUS GEOREGNET mobilitási hálózaton belül lehetőség van az őszi félévben egy hallgató számára 3-hónapos ösztöndíjra a Novi Sad (Szerbia) egyetemén ösztöndíjas tanulmányokat folytatni. Extrém esetben az is megoldható, hogy az ösztöndíj rövidebb időszakra szól (esetleg több, mint egy hallgató is részt vehet) illetve más, a hálózatban szereplő felsőoktatási intézmények is megpályázhatóak. A szerb ösztöndíj havonta 20 000 RSD (szerb dínár, kb. 53-54 ezer HUF)... »

Prágában 2019 szeptemberében a INQUA International Summer School on Active Tectonics and Tectonic Geomorphology nyári egyetem, melyre hallgatók és fiatal kutatók jelentkezését várják... »

Figyelem!

2019. május 3.

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola felvételit hirdet a 2019/2020-as tanévtől induló képzésére. Jelentkezési határidő: 2019. május 31. További információk itt... »

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara a PTE TTK Földrajzi és Földtudományi Intézete és a Pallas Athéné Innovációs és Geopolitikai Alapítvány szeretettel meghívják Önt a 2019. május 7-én (kedden) 11 órakor kezdődő, Szilágyi István Professzor Úr 70. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő Tudományos Ülésre, majd az azt követő fogadásra... »

Camp America program

2019. március 13.

A Camp America táboroztató szervezet amerikai táboroztató programja kedvezményes jelentkezési határidejét módosították. Mivel az amerikai gyerektáborokban idén bőven vannak még szabad helyek, a korábban megállapított februári időpont helyett idén 2019 március 31-ig fogadnak jelentkezéseket továbbra is kedvezményesen... »

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem a Zöld Egyetem Program keretében videópályázatot hirdet a PTE hallgatói részére. A három legjobb alkotás pénzdíjazásban részesül. A pályázat célja a víz világnapjához kapcsolódóan ráirányítani a figyelmet a közműves ivóvíz- és szennyvízszolgáltatás városi életben betöltött, mára teljesen természetessé vált, nélkülözhetetlen szerepére... »

A jégkor pécsi vándora

2019. március 1.

“A jégkor pécsi vándora” címmel 2019. március elsején, 13.30 órakor időszakos kiállítás nyílik a Janus Pannonius Múzeum Természettudományi Osztályán (Pécs, Szabadság u. 2.)... »

Ösztöndíjlehetsőség mesterszakosoknak, PhD-soknak és kutatókank a Visegrádi Alap mobilitási pályázatban, a V4-en kívül a balkáni országok felé is. Részletek itt találhatóak... »

A Földrajzi és Földtudományi Intézet a "Progress in International Geography" kurzus keretein belül tisztlettel meghív minden kedves érdeklődőt Dr. Hermann Klug, a Salzburgi Egyetem professzorának előadására. Az előadás nyilvános és angol nyelvű... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Halmai Ákos munkahelyi vitájára. Az értekezés címe: "Kiköltségvetésű, batimetriai szonárrendszerek használhatóságának vizsgálata folyóvizekben". A tézis elérhető a linkre kattintva. Helyszín: Pécsi Tudományegyetem TTK, E421 előadó Minden érdeklődőt szeretettel várunk!.. »

Családok éve

2019. január 10.

A 2018. évet Magyarország Kormánya a „Családok éveként” határozta meg, amely során az Egyetem is változatos program-sorozatot kínált valamennyi egyetemi polgárának. A kezdeményezéshez a Doktorandusz Önkormányzat egy olyan tájékoztató kiadvány elkészítésével járult hozzá, amely a gyermekáldást követően elérhető támogatásokat gyűjti össze és rendszerezi. Az anyag összeállítása során az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkárságával működtünk együtt... »

Farkas Gábor szigorlata

2018. december 12.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Farkas Gábor doktori szigorlatára. .. »

Hervai András szigorlata

2018. december 12.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hervai András doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Köbli Ádám nyilvános doktori vitájára. Az értekezés címe: "Nemzetközi jelentőségű fürdővárosaink komplex fejlesztési lehetőségei a fenntarthatóság jegyében". A disszertáció és a tézis elérhető a linkre kattintva... »

CEEPUS pályázatok

2018. december 4.

A Központi CEEPUS Iroda honlapján megnyílt a lehetőség a 2019/2020-as tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok feltöltésére és benyújtására... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Liptay Zoltán nyilvános doktori vitájára. Az értekezés címe: "Numerikus hidrológiai modellezés és folyami jégviszonyok előrejelzése"... »

2018. november 14-én ismét megrendezésre kerül a GIS day a Pécsi Tudományegyetemen. A térinformatika napján világszerte egyre több szervezet rendezi meg a tudományterületet népszerűsítő programot. A PTE TTK Földrajzi és Földtudományi Intézet szervezésében a több mint 15 éves múltra visszanyúló, nemzetközi rendezvénysorozatból a PTE az idén sem marad ki... »

A CEEPUS Freemover pályázattípusban a CEEPUS országok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és főállású oktatók nyújthatnak be pályázatot valamennyi CEEPUS ország bármely akkreditált felsőoktatási intézményébe... »

A budapesti DAAD Központ és a Tempus Közalapítvány 2018. október 16-án (kedden) 16:00-18:00 óra között tartja német/magyar nyelvű tájékoztatóját a DAAD 2019-2020-as pályázati ciklusra vonatkozó ösztöndíjairól, amelyre szeretettel vár minden érdeklődőt.

.. »

A tavaszi félévre (2019. február 1.–2019. augusztus 31.) szóló egyéni CEEPUS mobilitási pályázatok feltöltésének határideje: 2018. október 31. (éjfél)... »

Könyvtárunk nyitva tartása a következő ebben a félévben:

hétfő 11.30-15.30
kedd 9.00-13.00
csütörtök 9.00-13.00
.. »

DAAD ösztöndíjak

2018. szeptember 25.

A DAAD idén is meghirdeti a 2019/2020-as tanévre szóló ösztöndíjait Németországban továbbtanulni és kutatni vágyó hallgatók, diplomások, oktatók és kutatók számára... »

Figyelem!

2018. szeptember 20.

2018. szeptember 21-én (a PhD konzultáció napján) 9 órától Dr. Trócsányi András tart előadást "Bevezetés a (társadalom)földrajz világába" - címmel. .. »

II. éves PhD-hallgatók figyelem!

2018. szeptember 20.

A 2018/2019-es tanév őszi félévében az első konzultáció időpontja 2018. szeptember 21. (péntek). A nap folyamán az előadások az E/214 teremben lesznek... »

I. éves PhD-hallgatók figyelem!

2018. szeptember 20.

A 2018/2019-es tanév őszi félévében az első konzultáció időpontja 2018. szeptember 21. (péntek). A nap folyamán az előadások a Prinz teremben (C/IV.) lesznek. .. »

Meghívó

2018. szeptember 19.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk Łukasz Musiaka (University of Lodz, Lengyelország) vendégoktatónk alábbi két, szeptember 25-i (kedd) előadására.

.. »

Az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság (Győr, Árpád utca 28-32.) keres térinformatikában járatos kollégát. Alkalmas jelentkezőt keresünk a következő 2 éves időtartamban konkrétan megjelenő, projektekkel kapcsolatos feladatokra (Danube Floodplain, Fairway Danube):.. »

A Springer Kiadónál megjelent a "The Drava River: Environmental Problems and Solutions" c., 21 fejezetből álló tanulmánykötet, amelyet Lóczy Dénes szerkesztett... »

Földtudományi nyári tábor

2018. szeptember 3.

2018. júliusában Intézetünk oktatói földtudományi nyári tábort szerveztek középiskoások számára (Minecraft a valóságban), amelyen hét lelkes fiatal töltött egy hetet a földtudományok bűvöletében Jáger Viktor és Farics Éva vezetésével... »

Talajtani vándorgyűlés

2018. szeptember 3.

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara adott helyet a Magyar Talajtani Társaság kétévente megrendezésre kerülő vándorgyűlésnek 2018. augusztus 30. és szeptember 1. között... »

A Földrajzi és Földtudományi Intézet Földtani és Meteorológiai Tanszékének tudományos munkatársa, dr. Bujtor László vezeti azt a kutatócsoportot, amely különleges lelőhelyet tárt fel a Mecsekben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Háry Szabolcs nyilvános doktori vitájára. Az értekezés címe: "Macedónia állami egységének politikai földrajzi problémái". A disszertáció és a tézis elérhető a linkre kattintva... »

A Freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményéhez, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A Freemover pályázatokat a rendelkezésre álló hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok... »

Előzetes információk alapján az alábbi CEEPUS hálózati mobilitások lesznek elérhetőek a hallgatók és oktatók számára a következő tanévben... »

Visiting Professor

2018. április 23.

E héten Intézetünk vendége lesz Dr. KÜRŞAD ASAN a Selcuk Egyetem (Konya, Törökország) Műszaki Karáról... »

2018. április 27-én (pénteken) 18:00 órai kezdettel kerül sor a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében A Szulejmán-titok című dokumentumfilm bemutatójára... »

Április 21-én, szombaton a TTK Földrajzi és Földtudományi Intézet vendégei voltak a PTE Gyakorló Általános Iskolájának hetedikes tanulói, akik idén velünk ünnepelték meg a Föld Napját... »

Álláslehetőség

2018. április 20.

A kaposvári székhelyű ELCOM elektronikai és infokommunikációs cég térinformatikai fejlesztéshez ArcGIS/ArcMAP, illetve ArcGIS Pro gyakorlattal rendelkező munkatársat keres... »

Figyelem!

2018. április 20.

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola felvételit hirdet a 2018/2019-es tanévtől induló képzésére. Jelentkezési határidő: 2018. május 25. További információk itt.. »

Meghívó

2018. április 16.

2018. április 19-én 12:00 órakor kerül sor Dr. Végh Andor habilitációs előadásaira az E/332 teremben... »

Halmai Ákos szigorlata

2018. április 16.

Időpont: 2018. április 25. 9:30

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Halmai Ákos doktori szigorlatára. Tárgyak és kérdezők:.. »

Visiting Professor

2018. április 5.

2018. április 9-én 12 órától a C/II előadóban Prof Dr Kerim KOCAK a Selcuk University (Konya, Törökország) oktatója tart előadást angol nyelven az alábbi címmel: “Mineralogical and geochemical characteristics of the Yesilova ophiolites between Yesilova and Tefenni (BURDUR), SW TURKEY”. Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!.. »

A Jakovali Haszán Pasa Dzsámi csatlakozott a Magyar Földrajzi Társaság és az EUGEO hivatalos 2018. évi Földrajz Éjszakája programsorozatba. Április 6-én délután/este Magyarországon összesen 10 vidéki – Biatorbágy, Eger, Gyöngyös, Miskolc, Pécs, Szeged, Szombathely, Tápiószentmárton, Tata, Tiszaföldvár – és 5 budapesti helyszínen lesznek különböző események. .. »

2018. március 2-3-án immár tizenegyedik alkalommal tartotta meg a középiskolás diákok számára meghirdetett Országos Középiskolai Földtudományi Diákkonferenciát, földtudományok, víz, környezet és légkör témakörben... »

Dr. Pap Norbert, a Politikai Földrajzi Fejlődés és Regionális Tanulmányok Tanszéke vezetője 2018. március 7-én megvédte a "Magyarország és a Balkán - Kapcsolati helyek és terek" című akadémiai doktori értekezését... »

A német EFTAS GmbH terepi adatfelvevőket keres a LUCAS felmérés magyarországi lebonyolításához a tavaszi-nyári hónapokra... »

Vendégoktató

2018. március 2.

CEEPUS kapcsolatainknak hála március 12 és 23 között Intézetünk vendégoktatója/kutatója lesz Dr Eliza Płaczkowska a Lengyel Tudományos Akadémia krakkói Földrajzi Intézetének munkatársa... »

A 2017/2018-as tanév tavaszi félévében az első konzultáció időpontja 2018. február 23. (péntek).
A nap folyamán az előadások a C/V/I. teremben lesznek.

összevont előadások:
11:00-12:30: Dr. Dövényi Zoltán: Tudománymetria, avagy lehet-e mérni a tudományt?
14:00-15:30: Dr. Szilágyi István: Politika és tudomány kapcsolatrendszere

Geopolitikai Doktori Program:
16:00-17:30: Dr. Szilágyi István: Oroszország és a világ.. »

A 2017/2018-as tanév tavaszi félévében az első konzultáció időpontja 2018. február 23. (péntek).
A nap folyamán az előadások a Prinz teremben lesznek (C/IV.).
összevont előadások:
11:00-12:30: Dr. Lóczy Dénes: Academic writing I.
14:00-15:30: Dr. Lóczy Dénes: Academic writing II.

Geopolitikai Doktori Program:

16:00-17:30: Dr. Pap Norbert: A politikai földrajz modern elméletei.. »

Figyelem!

2018. február 22.

2018. február 23-án (a PhD konzultáció napján) 9 órától Szilágyi László tart előadást "Az európai integráció fejlődési szakaszai a XX. században" - címmel. Helyszín: Prinz terem. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!.. »

Meghívó

2018. február 13.

2018. február 14-én 14:00 órakor kerül sor Dr. Békési László habilitációs előadásaira a C/V/I. teremben. A tantermi előadás címe: Geopolitika: egy új tudomány születése.. »

Liptay Zoltán szigorlata

2017. november 23.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Liptay Zoltán doktori szigorlatára... »

Gáspár Anikó szigorlata

2017. november 23.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Gáspár Anikó doktori szigorlatára... »

The conference will be held in the heart of Czech Republic in close vicinity of the Vysočina Geopark which is spread out in the landscape of Bohemian-Moravian Highland. The conference will take place in Vílanec nearby the city of Jihlava on April 25-27, 2018... »

Meghívó

2017. november 16.

2017. november 16-án 14:00 órakor kerül sor Dr. Reményi Péter habilitációs előadásaira az E/331 teremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Schmidt Petra nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pálfi Andrea nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tütünkov-Hrisztov Jordán munkahelyi vitájára... »

Bokor László szigorlata

2017. június 21.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Bokor László doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Schmidt Petra munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pálfi Andrea munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pécz Tibor nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2017. április 26.

2017. április 26-án 13:00 órakor kerül sor Dr. Fábián Szabolcs Ákos habilitációs előadásaira a C/V/I. teremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Alpek Balázs Levente nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pozsgai Emília nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szebényi Anita nyilvános doktori vitájára... »

Pécz Tibor munkahelyi vitája

2016. december 1.

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pécz Tibor munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kátay Ákos nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sarkadi Noémi nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mészáros Bernadett nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szebényi Anita munkahelyi vitájára... »

Köbli Ádám szigorlata

2016. október 19.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Köbli Ádám doktori szigorlatára... »

Vízi István szigorlata

2016. október 13.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Vízi István doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Dannert Éva nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kátay Ákos munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Katona Zoltán nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hartl Mónika nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Alpek Balázs Levente munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pozsgai Emília munkahelyi vitájára... »

Dávid János szigorlata

2016. június 16.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Dávid János doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Alpek Balázs Levente doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sarkadi Noémi munkahelyi vitájára... »

Dannert Éva munkahelyi vitája

2016. április 27.

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Dannert Éva munkahelyi vitájára... »

Meghívó

2016. április 21.

2016. április 21-én 12:00 órakor kerül sor Dr. Bánhidi Miklós habilitációs előadásaira a BTK-TTK Kari Tanácsteremben... »

Kovács Gyöngyi szigorlata

2016. április 7.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kovács Gyöngyi doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mészáros Bernadett munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Katona Zoltán munkahelyi vitájára... »

Schmidt Petra szigorlata

2016. március 10.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Schmidt Petra doktori szigorlatára... »

Meghívó

2016. március 9.

2016. március 9-én 12:00 órakor kerül sor Dr. Bujtor László habilitációs előadásaira a C/V/I-es előadóban... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Csirmaz Kálmán nyilvános doktori vitájára... »

Kátay Ákos szigorlata

2016. február 11.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kátay Ákos doktori szigorlatára... »

Pálfi Andrea szigorlata

2016. február 10.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pálfi Andrea doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Balatonyi László nyilvános doktori vitájára... »

Donka Attila szigorlata

2016. január 21.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Donka Attila doktori szigorlatára... »

Meghívó

2015. december 3.

2015. december 3-án 12:00 órakor kerül sor Dr. Sebe Krisztina habilitációs előadásaira a C/I-es előadóban... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mészáros Bernadett doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tütünkov-Hrisztov Jordán doktori szigorlatára... »

Vati Tamás szigorlata

2015. október 15.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Vati Tamás doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hegedüs Péter nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Balatonyi László munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Csirmaz Kálmán munkahelyi vitájára... »

Léphaft Áron szigorlata

2015. június 24.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Léphaft Áron doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sebők Marianna nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Törzsök András nyilvános doktori vitájára... »

Zagyi Nándor szigorlata

2015. május 20.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Zagyi Nándor doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sztrunga Erzsébet nyilvános doktori vitájára... »

Pozsgai Emília szigorlata

2015. május 7.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pozsgai Emília doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Osvát Krisztina nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2015. április 22.

2015. április 22-én 14:00 órakor kerül sor Dr. Szabó Géza habilitációs előadásaira az E/421-es előadóban... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Törzsök András munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hegedüs Péter munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sztrunga Erzsébet munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kitanics Máté nyilvános doktori vitájára... »

Pécz Tibor doktori szigorlata

2015. február 12.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pécz Tibor doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sarkadi Noémi doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Marton Gergely nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mérei András nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Dr. Nagy Miklós Mihály nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Horváth Zoltán doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Dr. Gálné Horváth Ildikó nyilvános doktori vitájára... »

Orosz Éva doktori szigorlata

2014. november 13.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Orosz Éva doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sztrunga Erzsébet doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sebők Marianna munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Osvát Krisztina munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kitanics Máté munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sebők Marianna doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Csirmaz Kálmán doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Aranyossyné Szegedi Andrea nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Gálné Horváth Ildikó munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Nagy Miklós Mihály munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Németh Sándor nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Nagy Adrienne nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Marton Gergely munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Palotás Klára nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szűcs János nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Németh Ádám nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2014. április 17.

2014. április 17-én 11:00 órakor kerül sor Dr. Kovács János habilitációs előadásaira a PTE Vargha Damján konferenciateremben... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Németh Ádám munkahelyi vitájára... »

Meghívó

2014. április 9.

2014. április 9-én 11:00 órakor kerül sor Dr. Csapó János habilitációs előadásaira a PTE TTK C/IV Prinz teremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kiss Katalin nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szeberényi József nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2014. március 17.

2014. március 17-én 11:00 órakor kerül sor Dr. Gyuricza László habilitációs előadásaira a BTK-TTK Kari Tanácsteremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Patocskai Mária nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pintér Ákos nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hartl Mónika munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Palotás Klára munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Németh Sándor munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Görcs Noémi Lívia nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szűcs János munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kiss Róbert nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pósfayné Bakota Éva nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Horváth István nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Nagy Adrienne munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Eördöghné Miklós Mária nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hegedűs Péter doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mátrai Ildikó nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Ovárdics Andrea nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Osvát Krisztina doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Radvánszky Bertalan nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tánczos-Szabó László nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tarpai József nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Máté Gábor nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Balatonyi László doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Görcs Noémi Lívia munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Eördöghné Miklós Mária munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Aranyossyné Szegedi Andrea munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Törzsök András doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szeberényi József munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Katona Zoltán doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kővári István doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kiss Róbert munkahelyi vitájára. .. »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kiss Katalin munkahelyi vitájára. .. »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Máté Gábor munkahelyi vitájára. .. »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Gálné Horváth Ildikó doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pósfayné Bakota Éva munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Ladányi Éva doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Patyiné Stiblo Mária doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mátrai Ildikó munkahelyi vitájára. .. »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Patocskai Mária munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Horváth István munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Matesz Krisztina nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pintér Ákos munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kerese Tibor nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Radvánszky Bertalan munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tarpai József munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Gonda Tibor nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Marton Gergely doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Nagy Miklós Mihály doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kitanics Máté doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Baranyai Olga nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2012. november 15.

2012. november 15-én 11:00 órakor kerül sor Dr. Konrád Gyula habilitációs előadásaira a BTK-TTK Kari Tanácsteremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sándor Dénes nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tánczos-Szabó László munkahelyi vitájára... »

Meghívó

2012. október 25.

2012. október 25-én 12:00 órakor kerül sor Dr. M. Császár Zsuzsanna habilitációs előadásaira a BTK-TTK Kari Tanácsteremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mérei András doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Háry Szabolcs doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Ovárdics Andrea munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Balassa Bettina nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Izsák Tibor nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szalai Gábor doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Matesz Krisztina doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Varga Anita nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Németh Ádám doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kerese Tibor munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Zachar Zalán doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hartl Mónika doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Bártfai Endre doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Balassa Bettina munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Varga György nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Eördöghné Miklós Mária doktori szigorlatára... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben