Hírarchivum

DAAD pályázati felhívás

2019. június 24.

A DAAD német-magyar projektalapú kutatócsere program pályázati felhívást tesz közzé 2020-2021-es évre, felsőoktatási intézmények és kutatóintézetek kutatócsoportjai között megvalósuló tudományos együttműködés elősegítésére... »

Minden hallgatónak 10 perc áll rendelkezésre szakdologozatának/diplomamunkájának ppt formában történő bemutatására. Kérünk minden kedves hallgatót, hogy a védés kezdése előtt fél órával megjelenni szíveskedjen a megadott helyszínen, hogy a ppt-k időben feltöltésre kerüljenek.

2019. június 25., 8.00
A/521
Elnök: Dr. Gyenizse Péter
Tagok: Dr. Pirkhoffer Ervin, Halmai Ákos
Jegyzőkönyv-vezető: Dobre Bernadett

.. »

Szakdolgozat védés Bsc

2019. június 18.

Minden hallgatónak 10 perc áll rendelkezésre szakdologozatának/diplomamunkájának ppt formában történő bemutatására. Kérünk minden kedves hallgatót, hogy a védés kezdése előtt fél órával megjelenni szíveskedjen a megadott helyszínen, hogy a ppt-k időben feltöltésre kerüljenek.

2019. június 25., 8.00
E/332
Elnök: Dr. Lóczy Dénes
Tagok: Dr. Gálosi-Kovács Bernadett, Dr. Nagyváradi László, Máté Éva
Jegyzőkönyv-vezető: Széligné Zóka Krisztina

.. »

Álláslehetőség

2019. június 17.

A Tempus Közalapítvány Felsőoktatási egysége pályázati referens kollégát keres államközi programok végrehajtásához távol-keleti, eurázsiai, közel-keleti és észak-afrikai országok vonatkozásában, valamint 2 fő pályázati referens munkatársat a Campus Mundi program végrehajtására... »

Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpont pályázatot hirdet Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi Kutatóközpont Talajtani és Agrokémiai Intézet tudományos segédmunkatárs munkakör betöltésére. .. »

Időpont: 2019. május 31. 13 óra A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Schmeller Gabriella munkahelyi vitájára. Az értekezés címe: "Stratocumulus felhőben lejátszódó szulfátképződés modellezése csatolt bin kémiai és mikrofizikai sémával". A tézis elérhető a linkre kattintva. Helyszín: Pécsi Tudományegyetem TTK, Szabó Pál Zoltán terem Minden érdeklődőt szeretettel várunk!.. »

Időpont: 2019. május 28., 12:00 A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Józsa Edina munkahelyi vitájára. Az értekezés címe: "Globális digitális magasságmodellek összehasonlító vizsgálata és geomorfometriai alkalmazhatósága". Helyszín: Pécsi Tudományegyetem TTK, Prinz terem Minden érdeklődőt szeretettel várunk!.. »

Időpont: 2019. május 28. 12 óra
A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Zagyi Nándor doktori szigorlatára.
Helyszín: PTE TTK Szabó Pál Zoltán terem
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!.. »

Figyelem!

2019. május 3.

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola felvételit hirdet a 2019/2020-as tanévtől induló képzésére. Jelentkezési határidő: 2019. május 31. További információk itt... »

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara a PTE TTK Földrajzi és Földtudományi Intézete és a Pallas Athéné Innovációs és Geopolitikai Alapítvány szeretettel meghívják Önt a 2019. május 7-én (kedden) 11 órakor kezdődő, Szilágyi István Professzor Úr 70. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő Tudományos Ülésre, majd az azt követő fogadásra... »

Camp America program

2019. március 13.

A Camp America táboroztató szervezet amerikai táboroztató programja kedvezményes jelentkezési határidejét módosították. Mivel az amerikai gyerektáborokban idén bőven vannak még szabad helyek, a korábban megállapított februári időpont helyett idén 2019 március 31-ig fogadnak jelentkezéseket továbbra is kedvezményesen... »

A TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem a Zöld Egyetem Program keretében videópályázatot hirdet a PTE hallgatói részére. A három legjobb alkotás pénzdíjazásban részesül. A pályázat célja a víz világnapjához kapcsolódóan ráirányítani a figyelmet a közműves ivóvíz- és szennyvízszolgáltatás városi életben betöltött, mára teljesen természetessé vált, nélkülözhetetlen szerepére... »

Ösztöndíjlehetsőség mesterszakosoknak, PhD-soknak és kutatókank a Visegrádi Alap mobilitási pályázatban, a V4-en kívül a balkáni országok felé is. Részletek itt találhatóak... »

A Földrajzi és Földtudományi Intézet a "Progress in International Geography" kurzus keretein belül tisztlettel meghív minden kedves érdeklődőt Dr. Hermann Klug, a Salzburgi Egyetem professzorának előadására. Az előadás nyilvános és angol nyelvű... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Halmai Ákos munkahelyi vitájára. Az értekezés címe: "Kiköltségvetésű, batimetriai szonárrendszerek használhatóságának vizsgálata folyóvizekben". A tézis elérhető a linkre kattintva. Helyszín: Pécsi Tudományegyetem TTK, E421 előadó Minden érdeklődőt szeretettel várunk!.. »

Családok éve

2019. január 10.

A 2018. évet Magyarország Kormánya a „Családok éveként” határozta meg, amely során az Egyetem is változatos program-sorozatot kínált valamennyi egyetemi polgárának. A kezdeményezéshez a Doktorandusz Önkormányzat egy olyan tájékoztató kiadvány elkészítésével járult hozzá, amely a gyermekáldást követően elérhető támogatásokat gyűjti össze és rendszerezi. Az anyag összeállítása során az Emberi Erőforrások Minisztériumának Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkárságával működtünk együtt... »

Farkas Gábor szigorlata

2018. december 12.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Farkas Gábor doktori szigorlatára. .. »

Hervai András szigorlata

2018. december 12.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hervai András doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Köbli Ádám nyilvános doktori vitájára. Az értekezés címe: "Nemzetközi jelentőségű fürdővárosaink komplex fejlesztési lehetőségei a fenntarthatóság jegyében". A disszertáció és a tézis elérhető a linkre kattintva... »

CEEPUS pályázatok

2018. december 4.

A Központi CEEPUS Iroda honlapján megnyílt a lehetőség a 2019/2020-as tanévre szóló CEEPUS hálózati pályázatok feltöltésére és benyújtására... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Liptay Zoltán nyilvános doktori vitájára. Az értekezés címe: "Numerikus hidrológiai modellezés és folyami jégviszonyok előrejelzése"... »

2018. november 14-én ismét megrendezésre kerül a GIS day a Pécsi Tudományegyetemen. A térinformatika napján világszerte egyre több szervezet rendezi meg a tudományterületet népszerűsítő programot. A PTE TTK Földrajzi és Földtudományi Intézet szervezésében a több mint 15 éves múltra visszanyúló, nemzetközi rendezvénysorozatból a PTE az idén sem marad ki... »

A CEEPUS Freemover pályázattípusban a CEEPUS országok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és főállású oktatók nyújthatnak be pályázatot valamennyi CEEPUS ország bármely akkreditált felsőoktatási intézményébe... »

A budapesti DAAD Központ és a Tempus Közalapítvány 2018. október 16-án (kedden) 16:00-18:00 óra között tartja német/magyar nyelvű tájékoztatóját a DAAD 2019-2020-as pályázati ciklusra vonatkozó ösztöndíjairól, amelyre szeretettel vár minden érdeklődőt.

.. »

A tavaszi félévre (2019. február 1.–2019. augusztus 31.) szóló egyéni CEEPUS mobilitási pályázatok feltöltésének határideje: 2018. október 31. (éjfél)... »

Könyvtárunk nyitva tartása a következő ebben a félévben:

hétfő 11.30-15.30
kedd 9.00-13.00
csütörtök 9.00-13.00
.. »

DAAD ösztöndíjak

2018. szeptember 25.

A DAAD idén is meghirdeti a 2019/2020-as tanévre szóló ösztöndíjait Németországban továbbtanulni és kutatni vágyó hallgatók, diplomások, oktatók és kutatók számára... »

Figyelem!

2018. szeptember 20.

2018. szeptember 21-én (a PhD konzultáció napján) 9 órától Dr. Trócsányi András tart előadást "Bevezetés a (társadalom)földrajz világába" - címmel. .. »

II. éves PhD-hallgatók figyelem!

2018. szeptember 20.

A 2018/2019-es tanév őszi félévében az első konzultáció időpontja 2018. szeptember 21. (péntek). A nap folyamán az előadások az E/214 teremben lesznek... »

I. éves PhD-hallgatók figyelem!

2018. szeptember 20.

A 2018/2019-es tanév őszi félévében az első konzultáció időpontja 2018. szeptember 21. (péntek). A nap folyamán az előadások a Prinz teremben (C/IV.) lesznek. .. »

Meghívó

2018. szeptember 19.

Minden kedves érdeklődőt szeretettel meghívunk Łukasz Musiaka (University of Lodz, Lengyelország) vendégoktatónk alábbi két, szeptember 25-i (kedd) előadására.

.. »

Az Észak-Dunántúli Vízügyi Igazgatóság (Győr, Árpád utca 28-32.) keres térinformatikában járatos kollégát. Alkalmas jelentkezőt keresünk a következő 2 éves időtartamban konkrétan megjelenő, projektekkel kapcsolatos feladatokra (Danube Floodplain, Fairway Danube):.. »

Talajtani vándorgyűlés

2018. szeptember 3.

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kara adott helyet a Magyar Talajtani Társaság kétévente megrendezésre kerülő vándorgyűlésnek 2018. augusztus 30. és szeptember 1. között... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Háry Szabolcs nyilvános doktori vitájára. Az értekezés címe: "Macedónia állami egységének politikai földrajzi problémái". A disszertáció és a tézis elérhető a linkre kattintva... »

A Freemover pályázattípusban a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszú hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS tagországok bármely felsőoktatási intézményéhez, az intézmény egyéb CEEPUS hálózati részvételétől függetlenül. A Freemover pályázatokat a rendelkezésre álló hónapkeret erejéig tudják jóváhagyni az egyes fogadó országok... »

Előzetes információk alapján az alábbi CEEPUS hálózati mobilitások lesznek elérhetőek a hallgatók és oktatók számára a következő tanévben... »

Visiting Professor

2018. április 23.

E héten Intézetünk vendége lesz Dr. KÜRŞAD ASAN a Selcuk Egyetem (Konya, Törökország) Műszaki Karáról... »

2018. április 27-én (pénteken) 18:00 órai kezdettel kerül sor a Magyar Nemzeti Múzeum Dísztermében A Szulejmán-titok című dokumentumfilm bemutatójára... »

Április 21-én, szombaton a TTK Földrajzi és Földtudományi Intézet vendégei voltak a PTE Gyakorló Általános Iskolájának hetedikes tanulói, akik idén velünk ünnepelték meg a Föld Napját... »

Álláslehetőség

2018. április 20.

A kaposvári székhelyű ELCOM elektronikai és infokommunikációs cég térinformatikai fejlesztéshez ArcGIS/ArcMAP, illetve ArcGIS Pro gyakorlattal rendelkező munkatársat keres... »

Figyelem!

2018. április 20.

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola felvételit hirdet a 2018/2019-es tanévtől induló képzésére. Jelentkezési határidő: 2018. május 25. További információk itt.. »

Meghívó

2018. április 16.

2018. április 19-én 12:00 órakor kerül sor Dr. Végh Andor habilitációs előadásaira az E/332 teremben... »

Halmai Ákos szigorlata

2018. április 16.

Időpont: 2018. április 25. 9:30

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Halmai Ákos doktori szigorlatára. Tárgyak és kérdezők:.. »

Visiting Professor

2018. április 5.

2018. április 9-én 12 órától a C/II előadóban Prof Dr Kerim KOCAK a Selcuk University (Konya, Törökország) oktatója tart előadást angol nyelven az alábbi címmel: “Mineralogical and geochemical characteristics of the Yesilova ophiolites between Yesilova and Tefenni (BURDUR), SW TURKEY”. Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!.. »

A Jakovali Haszán Pasa Dzsámi csatlakozott a Magyar Földrajzi Társaság és az EUGEO hivatalos 2018. évi Földrajz Éjszakája programsorozatba. Április 6-én délután/este Magyarországon összesen 10 vidéki – Biatorbágy, Eger, Gyöngyös, Miskolc, Pécs, Szeged, Szombathely, Tápiószentmárton, Tata, Tiszaföldvár – és 5 budapesti helyszínen lesznek különböző események. .. »

2018. március 2-3-án immár tizenegyedik alkalommal tartotta meg a középiskolás diákok számára meghirdetett Országos Középiskolai Földtudományi Diákkonferenciát, földtudományok, víz, környezet és légkör témakörben... »

Dr. Pap Norbert, a Politikai Földrajzi Fejlődés és Regionális Tanulmányok Tanszéke vezetője 2018. március 7-én megvédte a "Magyarország és a Balkán - Kapcsolati helyek és terek" című akadémiai doktori értekezését... »

A német EFTAS GmbH terepi adatfelvevőket keres a LUCAS felmérés magyarországi lebonyolításához a tavaszi-nyári hónapokra... »

Vendégoktató

2018. március 2.

CEEPUS kapcsolatainknak hála március 12 és 23 között Intézetünk vendégoktatója/kutatója lesz Dr Eliza Płaczkowska a Lengyel Tudományos Akadémia krakkói Földrajzi Intézetének munkatársa... »

A 2017/2018-as tanév tavaszi félévében az első konzultáció időpontja 2018. február 23. (péntek).
A nap folyamán az előadások a C/V/I. teremben lesznek.

összevont előadások:
11:00-12:30: Dr. Dövényi Zoltán: Tudománymetria, avagy lehet-e mérni a tudományt?
14:00-15:30: Dr. Szilágyi István: Politika és tudomány kapcsolatrendszere

Geopolitikai Doktori Program:
16:00-17:30: Dr. Szilágyi István: Oroszország és a világ.. »

A 2017/2018-as tanév tavaszi félévében az első konzultáció időpontja 2018. február 23. (péntek).
A nap folyamán az előadások a Prinz teremben lesznek (C/IV.).
összevont előadások:
11:00-12:30: Dr. Lóczy Dénes: Academic writing I.
14:00-15:30: Dr. Lóczy Dénes: Academic writing II.

Geopolitikai Doktori Program:

16:00-17:30: Dr. Pap Norbert: A politikai földrajz modern elméletei.. »

Figyelem!

2018. február 22.

2018. február 23-án (a PhD konzultáció napján) 9 órától Szilágyi László tart előadást "Az európai integráció fejlődési szakaszai a XX. században" - címmel. Helyszín: Prinz terem. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!.. »

Meghívó

2018. február 13.

2018. február 14-én 14:00 órakor kerül sor Dr. Békési László habilitációs előadásaira a C/V/I. teremben. A tantermi előadás címe: Geopolitika: egy új tudomány születése.. »

Liptay Zoltán szigorlata

2017. november 23.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Liptay Zoltán doktori szigorlatára... »

Gáspár Anikó szigorlata

2017. november 23.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Gáspár Anikó doktori szigorlatára... »

The conference will be held in the heart of Czech Republic in close vicinity of the Vysočina Geopark which is spread out in the landscape of Bohemian-Moravian Highland. The conference will take place in Vílanec nearby the city of Jihlava on April 25-27, 2018... »

Meghívó

2017. november 16.

2017. november 16-án 14:00 órakor kerül sor Dr. Reményi Péter habilitációs előadásaira az E/331 teremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Schmidt Petra nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pálfi Andrea nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tütünkov-Hrisztov Jordán munkahelyi vitájára... »

Bokor László szigorlata

2017. június 21.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Bokor László doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Schmidt Petra munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pálfi Andrea munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pécz Tibor nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2017. április 26.

2017. április 26-án 13:00 órakor kerül sor Dr. Fábián Szabolcs Ákos habilitációs előadásaira a C/V/I. teremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Alpek Balázs Levente nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pozsgai Emília nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szebényi Anita nyilvános doktori vitájára... »

Pécz Tibor munkahelyi vitája

2016. december 1.

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pécz Tibor munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kátay Ákos nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sarkadi Noémi nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mészáros Bernadett nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szebényi Anita munkahelyi vitájára... »

Köbli Ádám szigorlata

2016. október 19.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Köbli Ádám doktori szigorlatára... »

Vízi István szigorlata

2016. október 13.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Vízi István doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Dannert Éva nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kátay Ákos munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Katona Zoltán nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hartl Mónika nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Alpek Balázs Levente munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pozsgai Emília munkahelyi vitájára... »

Dávid János szigorlata

2016. június 16.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Dávid János doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Alpek Balázs Levente doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sarkadi Noémi munkahelyi vitájára... »

Dannert Éva munkahelyi vitája

2016. április 27.

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Dannert Éva munkahelyi vitájára... »

Meghívó

2016. április 21.

2016. április 21-én 12:00 órakor kerül sor Dr. Bánhidi Miklós habilitációs előadásaira a BTK-TTK Kari Tanácsteremben... »

Kovács Gyöngyi szigorlata

2016. április 7.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kovács Gyöngyi doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mészáros Bernadett munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Katona Zoltán munkahelyi vitájára... »

Schmidt Petra szigorlata

2016. március 10.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Schmidt Petra doktori szigorlatára... »

Meghívó

2016. március 9.

2016. március 9-én 12:00 órakor kerül sor Dr. Bujtor László habilitációs előadásaira a C/V/I-es előadóban... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Csirmaz Kálmán nyilvános doktori vitájára... »

Kátay Ákos szigorlata

2016. február 11.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kátay Ákos doktori szigorlatára... »

Pálfi Andrea szigorlata

2016. február 10.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pálfi Andrea doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Balatonyi László nyilvános doktori vitájára... »

Donka Attila szigorlata

2016. január 21.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Donka Attila doktori szigorlatára... »

Meghívó

2015. december 3.

2015. december 3-án 12:00 órakor kerül sor Dr. Sebe Krisztina habilitációs előadásaira a C/I-es előadóban... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mészáros Bernadett doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tütünkov-Hrisztov Jordán doktori szigorlatára... »

Vati Tamás szigorlata

2015. október 15.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Vati Tamás doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hegedüs Péter nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Balatonyi László munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Csirmaz Kálmán munkahelyi vitájára... »

Léphaft Áron szigorlata

2015. június 24.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Léphaft Áron doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sebők Marianna nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Törzsök András nyilvános doktori vitájára... »

Zagyi Nándor szigorlata

2015. május 20.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Zagyi Nándor doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sztrunga Erzsébet nyilvános doktori vitájára... »

Pozsgai Emília szigorlata

2015. május 7.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pozsgai Emília doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Osvát Krisztina nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2015. április 22.

2015. április 22-én 14:00 órakor kerül sor Dr. Szabó Géza habilitációs előadásaira az E/421-es előadóban... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Törzsök András munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hegedüs Péter munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sztrunga Erzsébet munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kitanics Máté nyilvános doktori vitájára... »

Pécz Tibor doktori szigorlata

2015. február 12.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pécz Tibor doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sarkadi Noémi doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Marton Gergely nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mérei András nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Dr. Nagy Miklós Mihály nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Horváth Zoltán doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Dr. Gálné Horváth Ildikó nyilvános doktori vitájára... »

Orosz Éva doktori szigorlata

2014. november 13.

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Orosz Éva doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sztrunga Erzsébet doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sebők Marianna munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Osvát Krisztina munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kitanics Máté munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sebők Marianna doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Csirmaz Kálmán doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Aranyossyné Szegedi Andrea nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Gálné Horváth Ildikó munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Nagy Miklós Mihály munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Németh Sándor nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Nagy Adrienne nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Marton Gergely munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Palotás Klára nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szűcs János nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Németh Ádám nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2014. április 17.

2014. április 17-én 11:00 órakor kerül sor Dr. Kovács János habilitációs előadásaira a PTE Vargha Damján konferenciateremben... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Németh Ádám munkahelyi vitájára... »

Meghívó

2014. április 9.

2014. április 9-én 11:00 órakor kerül sor Dr. Csapó János habilitációs előadásaira a PTE TTK C/IV Prinz teremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kiss Katalin nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szeberényi József nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2014. március 17.

2014. március 17-én 11:00 órakor kerül sor Dr. Gyuricza László habilitációs előadásaira a BTK-TTK Kari Tanácsteremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Patocskai Mária nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pintér Ákos nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hartl Mónika munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Palotás Klára munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Németh Sándor munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Görcs Noémi Lívia nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szűcs János munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kiss Róbert nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pósfayné Bakota Éva nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Horváth István nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Nagy Adrienne munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Eördöghné Miklós Mária nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hegedűs Péter doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mátrai Ildikó nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Ovárdics Andrea nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Osvát Krisztina doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Radvánszky Bertalan nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tánczos-Szabó László nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tarpai József nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Máté Gábor nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Balatonyi László doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Görcs Noémi Lívia munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Eördöghné Miklós Mária munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Aranyossyné Szegedi Andrea munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Törzsök András doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szeberényi József munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Katona Zoltán doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kővári István doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kiss Róbert munkahelyi vitájára. .. »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kiss Katalin munkahelyi vitájára. .. »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Máté Gábor munkahelyi vitájára. .. »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Gálné Horváth Ildikó doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pósfayné Bakota Éva munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Ladányi Éva doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Patyiné Stiblo Mária doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mátrai Ildikó munkahelyi vitájára. .. »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Patocskai Mária munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Horváth István munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Matesz Krisztina nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Pintér Ákos munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kerese Tibor nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Radvánszky Bertalan munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tarpai József munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Gonda Tibor nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Marton Gergely doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Nagy Miklós Mihály doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kitanics Máté doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Baranyai Olga nyilvános doktori vitájára... »

Meghívó

2012. november 15.

2012. november 15-én 11:00 órakor kerül sor Dr. Konrád Gyula habilitációs előadásaira a BTK-TTK Kari Tanácsteremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Sándor Dénes nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Tánczos-Szabó László munkahelyi vitájára... »

Meghívó

2012. október 25.

2012. október 25-én 12:00 órakor kerül sor Dr. M. Császár Zsuzsanna habilitációs előadásaira a BTK-TTK Kari Tanácsteremben... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Mérei András doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Háry Szabolcs doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Ovárdics Andrea munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Balassa Bettina nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Izsák Tibor nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Szalai Gábor doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Matesz Krisztina doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Varga Anita nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Németh Ádám doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Kerese Tibor munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Zachar Zalán doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Hartl Mónika doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Bártfai Endre doktori szigorlatára... »

A PTE TTK Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Balassa Bettina munkahelyi vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottság valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Varga György nyilvános doktori vitájára... »

A PTE TTK Doktori és Habilitációs Bizottsága valamint a Földtudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt Eördöghné Miklós Mária doktori szigorlatára... »

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben