ofkd 2022 pte ttk
Forrás: ofkd

Frissítve

2022. ápr. 12.

Rendezvény

2022. március 5., 15:11  •  április 12., 15:31

Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferencia 2022

konferenciaonlinepályázat

A XVIII. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferenciát 2022-ben a PTE Természettudományi Kara rendezi, mely kizárólag online formában valósul majd meg.

Karunk ad otthont 2022. május 16-18-a között a XVIII. Országos Felsőoktatási Környezettudományi Diákkonferenciának. A konferenciára egyrészt magyar nyelvű dolgozatokat várunk, amelyek időszerű környezettudományi, illetve a környezettel kapcsolatos alkalmazott tudományterületi kutatás eredményeit tartalmazzák.

Pályázó hallgatók nevezése, dolgozatkivonatok feltöltése MEGHOSSZABBÍTVA!
- 2022. április 22-ig lehetséges! -

A dolgozatok hossza minimum 30, maximum 50 oldal lehet mellékletekkel együtt. Várjuk emellett az élő vagy élettelen környezethez kapcsolódó művészeti alkotások bemutatását is. Olyan művekkel lehet pályázni, amelyeket felsőoktatási intézmény (BSc/BA, MSc/MA, osztatlan stb.) képzésében részt vevő hallgató a 2019/2020. tanév második félévében, illetve a 2020/2021. vagy a 2021/2022. tanévben készített.
Bíztatjuk a határon túli felsőoktatási intézmények megadott témakörökben kutató hallgatóit is, hogy eredményeikkel nevezzenek a konferenciára. Lehetőséget adunk továbbá az intézmények angol képzéseiben résztvevő hallgatóknak is, hogy angol nyelvű dolgozatokkal vegyenek részt a konferencián. Ezek esetén a pályamunkák értékelése és bemutatásuk angol nyelven történik. A benevezett dolgozatok elfogadásának és értékelésének feltétele egyrészt az, hogy a környezettudomány szakterületeit érintő időszerű problémákhoz, feladatokhoz, fenntarthatósági megoldásához kapcsolódjon, másrészt, hogy a szerző(k) önálló, eredeti munkájuk eredményeit előzetesen mutassák be valamilyen intézményi megmérettetésen (pl. kari/intézményi szakterületi TDK konferencia), vagy eredményeikkel szerepeljenek egyéb tudományos társasági ülésen, konferencián.

A meghirdetett szekciók, a jelentkezés módja és feltételei, valamint további részletek a konferencia honlapján olvashatóak.

Kapcsolódó esemény