Évértékelő oktatói-kutatói értekezletet

2021. június 28., 15:58

Dr. Horváth Attila Dékán Úr vezetésével oktatói-kutatói értekezletet tartott Karunk 2021. június 25. napján.

Az értekezlet megnyitotta Dr. Horváth Attila Dékán Úr, aki miután köszöntötte a megjelenteket röviden értékelte a mögöttünk álló évet az alábbi témakörök mentén:

  1. Tájékoztatás az aktuális ügyekkel kapcsolatban (modellváltással kapcsolatos információk, munkaszerződések),
  2. Félévzárás (többletóra kifizetések),
  3. 2021/2022 – tanévkezdéssel kapcsolatos információk.

Dékán Úr kiemelte, hogy a „Törvényen alapuló jogállásváltozás miatt” kiadott új Munkaszerződések mindenki részére elkészültek, átvehetőek.

A többletóra kifizetéseket érintően Dr. Almási Gábor Dékánhelyettes Úr részletesen bemutatta a Kar helyzetét, majd kitért az egyes intézetekben tapasztalható hasonlóságokra, illetve elemezte a különbözőségek lehetséges okait.

A gazdálkodással kapcsolatban Dékán Úr elmondta, hogy a Kar vezetése a túlmunkával kapcsolatosan minden esetben a racionalitásra törekszik, mindenkinek az érdekeit igyekeznek megismerni és döntéshelyzetben szem előtt tartani.

Az értekezlet lezárásaként Dékán Úr röviden vázolta a szeptemberi tanévkezdés mikéntjét, miszerint várhatóan jelenléti formában indulhat meg az oktatás a Karon. Emellett kiemelte, hogy a hatályos szabályozás értelmében az idei Diplomaátadó Ünnepséget nyitott ajtók mellett lehet megtartani, vagyis minden végzett hallgatónk a meghívott vendégek (maximum 2 fő hallgatónként) társaságában veheti át a Diplomáját.

Megköszönve mindenkinek az egész tanévben tanúsított helytállását és kitartó munkáját Dékán Úr kellemes nyarat és jó pihenést kívánva zárta le az értekezletet.

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben