Nagy-Csiha Zsuzsanna Különdíjat kapott a XXIV. Tavaszi Szél Konferencián

2021. június 3., 8:58

A Doktoranduszok Országos Szövetsége idén is megrendezte hagyományos multidiszciplináris XXIV. Tavaszi Szél Konferenciáját 2021. május 28-30. között, ahol Nagy-Csiha Zsuzsanna, a Természettudományi Kar Matematikai és Informatikai Intézet tanársegédje által bemutatott kutatási eredményeket különdíjjal ismerték el.

A hatályos járványügyi intézkedéseknek megfelelően a konferencia nagyrészt online formában került lebonyolításra. A megnyitóra a Miskolci Egyetemen személyes jelenléttel került sor, a megnyitók és köszöntők után pedig online formában Prof. Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora tartott plenáris előadást, majd szekciókban folytatódott a munka.

PTE TTK Matematikai és Informatikai Intézetéből Nagy-Csiha Zsuzsanna oktató, PhD hallgató vett részt és mutatta be témavezetőjével, Dr. Pap Margittal közösen elért eredményeiket "Biorthogonal rational systems" címmel a Matematikai és informatikai Szekció, Matematikai módszerek és algoritmusok alszekcióban, melyet különdíjjal jutalmaztak.

Az elismeréshez gratulálunk és további szakmai sikereket kívánunk!

Forrás: uni-miskolc.hu

Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.
Bővebb információk »

Rendben